Меню
Вашата количка

За нас

ЗА НАС

„MADI Collection„ е онлайн магазинът, който предлага висококачествено изработени облекла и дамски чанти, раници, портмонета, съобразени с последните модни тенденции и притежаващи собствен почерк и стил. За да бъдете модерни и едновременно различни! В „MADI Collection„ ще намерите както ежедневни облекла като туники, панталони, тениски и рокли, така и вечерни рокли и аксесоари, с които да завършите своята неповторима визия.

Сайтът е създаден през 2019 година като естествено продължение на дългогодишния ни опит и работа в модния бранш, а това, което ни подтикна, беше желанието повече хора да могат да се възползват от висококачествени дрехи на достъпни цени. Защото вярваме, че за модата няма граници и за нас дрехата е начинът да изразиш себе си най-добре.

Ние изключително много държим на качеството и именно поради тази причина проследяваме целия процес на създаване на една дреха от кройката, през нейното ушиване до представянето й на Вас, нашите клиенти.

Бъди модерен! Бъди смел! Изрази себе си с MADI Collection!


Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Към Политиката за поверителност