УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Ние Ви даваме възможност ако не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт/и/ да го върнете или замените с друг.

Вие имате право да отворите стоката и да премерите закупения от Вас артикул в офиса на доставчика. Може да върнете стоката ако не отговаря на размера, има дефект или не съответства на това, което сте поръчали. Разходите по връщане на стоката са за сметка на клиента.

Вие имате право да върнете закупената стока в срок до 14 календарни дни от датата на доставка.

Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като ако желаете да върнете продукти, те трябва да бъдат със запазен търговски вид /със запазена опаковка и етикет; да не са носени, прани, гладени; да няма следи по тях от крем, грим , парфюм, цигарен дим. В противен случай, рекламацията няма да бъде уважена.

В случай на проявено желание за връщане на стока, молим да се свържете с наш представител на тел. 0888883279 за уточнение на последващите процедури или да попълните онлайн формуляра.

При установяване на фабричен дефект на продукта, в присъствието на куриер или в офиса на куриера, замяната е за сметка на онлайн магазин MADI Collection. В този случай процедурата за връщане е следната: Вие изпращате обратно пратката с наложен платеж към нас, който наложен платеж ние ще платим в рамките на 7 работни дни и Вие ще си получите парите на посочения от Вас адрес.

В случаите когато стоката не отговаря на очакванията Ви или има несъответствие в размера , имате възможност да замените продукта в срок до 7 дни от датата на получаване, като сте спазили горепосочените условия за връщане и замяна, а имено: стоката да е със запазен търговски вид/опаковка и етикеция/;да не е употребявана, прана, гладена и без следи от крем, грим, парфюм или цигарен дим.

Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане при обратното й транспортиране и изпратена на посочения в товарителницата адрес.

В случай, че не можем да осигурим желания от Вас размер на продукта, предлагаме да го заменим с друг артикул. Когато клиентът желае да замени върнатия продукт с друг, чиято цена е по-висока, ние ще уведомим клиента за размера на крайното доплащане.

Ако продуктът, който е посочен за замяна, вече не е наличен и се налага избор на друг, клиентът има срок от 15 календарни дни да направи избора си. Ако след изтичане на този срок клиентът не е обявил своя избор, ще му бъде върнат първоначално заплатеният артикул.

В този случай, разходите по замяна са за сметка на Клиента и няма да бъдат приети пратки, изпратени до MADI Collection с наложен платеж.

Стока, чието връщане и рекламация не се уважи, поради неспазване на горепосочените условия, ще бъде изпратена обратно на клиента, за негова сметка.

Бланка за връщане/замяна на стока >>>

MADI COLLECTION ВИ БЛАГОДАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА КОРЕКТНОСТТА!