ДОСТАВКА

За доставка на своите продукти,  онлайн магазин MADI Collection използва услугите на куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“, като часовете за извършване на доставката са от 9 ч. До 17:30 часа.

СРОК НА ДОСТАВКИТЕ

Поръчките, направени в делнични дни и потвърдени от нас по e- mail или телефон, се изпълняват в срок от 2 до 5 работни дни.

Всички поръчки, заявени в петък след 16 часа, събота, неделя или празнични дни , се обработват в първия работен ден след това.

При изчерпани наличности на артикул, доставката е 14 – 15 работни дни. Това е времето, необходимо да изработим специално за Вас желания продукт, като предварително сме уточнили подробностите и сме се свързали с Вас по телефон или e – mail.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКАТА

Доставката на територията на България, включително и за град София до адрес е ….

Доставка до офис на куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС е приблизително…

Доставка при РЕАЛНА покупка над 100 лева е БЕЗПЛАТНА!

Когато доставката е до адрес, куриерът не чака за тест. Може да вземете пратката и при установяване на проблем /неточен размер, дефект или несъответствие с избрания продукт, моля да се свържете с нас за уточнение на последващата процедура.

ПЛАЩАНЕ

ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

При получаване на пратката, Вие заплащате дължимата сума в брой на куриера/при доставка до адрес/ или на служител в куриерската фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ /при доставка до офис/

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

БАНКА:

BIC:

IBAN: