Меню
Вашата количка

Тениски и потници

Пъстри и забавни, разгледайте нашите предложения за тениски и потници

 Тениска с апликация камъни HOT-FIX с принт анимация в бял цвят.Моделът е с къс ръкав, по тяло и обло деколте около врата.Производител:БългарияМатерия: 95% памук, 5% еластанРазмери:S,M,L..
29.90лв.
Виж детайли
 Тениска с апликация камъни HOT-FIX в черен цвят GLAM.Моделът е с къс ръкав, по тяло и обло деколте около врата.Производител:БългарияМатерия: 95% памук, 5% еластанРазмери:S,M,L..
29.90лв.
Виж детайли
Тениска с паднало рамо и принт  Faith в бял цвят.Моделът е със свободен силует и обла лента-деколте около врата.Позволява да бъде носен по различни начини и отлично съчетаван в комбинации по ваш избор, за по-модерна и атрактивна визия!Производител: БългарияМатерия: 95% памук, 5% еластанMadicoll..
24.90лв.
Виж детайли
Тениска с паднало рамо и принт  Faith в жълт цвят.Моделът е със свободен силует и обла лента-деколте около врата.Позволява да бъде носен по различни начини и отлично съчетаван в комбинации по ваш избор, за по-модерна и атрактивна визия!Производител: БългарияМатерия: 95% памук, 5% еластанMadicol..
24.90лв.
Виж детайли
Тениска с паднало рамо и принт  Faith в свеж зелен цвят.Моделът е със свободен силует и обла лента-деколте около врата.Позволява да бъде носен по различни начини и отлично съчетаван в комбинации по ваш избор, за по-модерна и атрактивна визия!Производител: БългарияМатерия: 95% памук, 5% еластанM..
24.90лв.
Виж детайли
Тениска в червен цвят, с паднало рамо и принт  Faith.Моделът е със свободен силует и обла лента-деколте около врата.Позволява да бъде носен по различни начини и отлично съчетаван в комбинации по ваш избор, за по-модерна и атрактивна визия!Производител: БългарияМатерия: 95% памук, 5% еластанMadi..
24.90лв.
Виж детайли
Тениска с паднало рамо и принт  JEANS в черен цвят.Моделът е със свободен силует и обла лента-деколте около врата.Позволява да бъде носен по различни начини и отлично съчетаван в комбинации по ваш избор, за по-модерна и атрактивна визия!Производител: БългарияМатерия: 95% памук, 5% еластанMadico..
24.90лв.
Виж детайли
Тениска с паднало рамо и принт  Make Angel в черен цвят.Моделът е със свободен силует и обла лента-деколте около врата.Позволява да бъде носен по различни начини и отлично съчетаван в комбинации по ваш избор, за по-модерна и атрактивна визия!Производител: БългарияМатерия: 95% памук, 5% еластанM..
24.90лв.
Виж детайли
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Към Политиката за поверителност