Меню
Вашата количка

Естествена кожа

Естествена кожа

Дамска раница изработена от висококачествена естествена кожа, с декориращи елементи в черен цвят.Моделът разполага с голямо основно отделение, закопчаващо се с цип и капак с магнитно копче.Един брой джоб без закопчаване под капака.Външен джоб отпред на раницата, с капак с магнитно копче.Един джоб в ..
53.90лв. 72.90лв.
Виж детайли
Дамска раница, изработена от висок клас естествена кожа, с декориращи елементи в черен цвят.Моделът разполага с голямо основно отделение, закопчаващо се с цип и лента с магнит и ефектна катарама.Два броя отделения, под лентата с магнит.Външен джоб с цип в предната част.Външен джоб с цип в задната ча..
53.90лв. 72.90лв.
Виж детайли
Дамска раница чанта естествена кожа код 1618 Дамска раница чанта естествена кожа код 1618
Ново -36 %
Дамска чанта раница, изработена от естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с едно голямо, просторно отделение, закопчаващо се с цип.Малко вътрешно джобче с цип в задната част.Три броя джобове с цип в предната част на чантата.Заден външен джоб с цип.Дълга, кожена дръжка с регулираща дължина и&..
31.90лв. 49.90лв.
Виж детайли
Ежедневна дамска чанта-раница изработена от висок клас естествена кожа на парчета.Декориращи елементи в сребрист цвят.Моделът разполага с голямо отделение, закопчаващо се с цип.Един брой малък джоб в него, в задната част , с цип.Едно голямо отделение в предната външна част на чантата , закопчаващо с..
49.90лв. 72.90лв.
Виж детайли
Малка дамска раница чанта естествена кожа код 1715 3 Малка дамска раница чанта естествена кожа код 1715 3
Ново -28 %
Малка дамска чанта раница, изработена от естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с едно отделение, закопчаващо се с цип.Два броя джобове с цип в предната част на чантата.Заден външен джоб с цип.Дълга, кожена дръжка с регулираща дължина и  цип, чрез който се разделя на две, което дава въз..
28.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Към Политиката за поверителност