Меню
Вашата количка

Раници

MADI Collection е онлайн магазин за продажба на качествени дамски раници от еко кожа и естествена кожа на топ цени.

Ежедневна дамска раница, изработена от промазан плат в черен цвят.Моделът разполага с едно голямо, просторно отделение, закопчаващо се с цип.Външен джоб с цип в предната част  на раницата.Къса дръжка за лесно захващане.Дълги дръжки с регулираща дължина.Височина- 33 см.Дължина дъно- 26 см.ширина..
25.90лв. 36.90лв.
Виж детайли
Голяма дамска раница-чанта тип торба, изработена от висок клас еко кожа.Моделът разполага с голямо, просторно отделение- закопчаване с цип.Два малки джоба в задна вътрешна част, един с цип, един без закопчаване.Един външен голям  джоб с два атрактивни ципа, в предната част на раницата.Декориращ..
29.90лв. 46.90лв.
Виж детайли
Голяма ежедневна дамска раница-чанта, изработена от висок клас еко кожа, в черен цвят.Моделът е с едно голямо, просторно отделение, закопчаващо се с цип.Вътрешен малък джоб с цип в задната част и един джоб без цип.Три външни джоба с цип, в предната част на чантата.Две дълги дръжки с регулираща дължи..
29.90лв. 46.90лв.
Виж детайли
Дамска ежедневна раница-чанта тип торба, изработена от висок клас еко кожа.Моделът разполага с голямо, просторно отделение- закопчаване с цип.Външен джоб с цип в задната част.В предната част, раницата разполага с два джоба, закопчаващи се с цип. Малко джобче с капак- закопчаване с магнитно копче.Мал..
29.90лв. 46.90лв.
Виж детайли
Ежедневна дамска раница, изработена от плат в цветен десен.Декориращи елементи в сребрист цвят.Моделът разполага с голямо, просторно отделение, закопчаващо се с цип.Един джоб с цип в предната част на раницата.Къса дръжка.Дълги текстилни презрамки с регулираща дължина.Височина- 32 см.Дължина дъно- 25..
19.90лв. 29.90лв.
Виж детайли
Дамска ежедневна раница, изработена от висок клас еко кожа, в черен цвят.Маделът разполага с едно голямо, просторно отделение.Един брой вътрешен, малък джоб с цип в задната част.Раницата се закопчава с цип и капак с магнитно копче.Един външен джоб с цип в предната част на раницата.Странично, вертика..
28.90лв. 46.90лв.
Виж детайли
Дамска ежедневна раница в черен цвят, изработена от висок клас еко кожа.Моделът разполага с едно голямо, просторно отделение, закопчаващо се с цип.По-малък джоб с цип и един джоб с капак- закопчаване с магнитно копче.Декориращи елементи в сребрист цвят.Къса текстилна дръжка.Дълги дръжки с регулираща..
28.90лв. 46.90лв.
Виж детайли
Ежедневна дамска раница в бежов цвят, изработена от висок клас еко кожа.Моделът разполага с две големи и просторни, самостоятелни отделения, всяко от които се закопчава с ципи капак с магнитно копче.Един джоб без закопчаване под капакаДве малки джобчета върху самия капак с цип.Къса дръжка за лесно з..
28.90лв. 46.90лв.
Виж детайли
Ежедневна дамска раница в черен цвят, изработена от висок клас еко кожа.Моделът разполага с две големи и просторни, самостоятелни отделения, всяко от които се закопчава с ципи капак с магнитно копче.Един джоб без закопчаване под капакаДве малки джобчета върху самия капак с цип.Къса дръжка за лесно з..
28.90лв. 46.90лв.
Виж детайли
Ежедневна дамска раница в бял цвят, изработена от висок клас еко кожа.Моделът разполага с две големи и просторни, самостоятелни отделения, всяко от които се закопчава с ципи капак с магнитно копче.Един джоб без закопчаване под капакаДве малки джобчета върху самия капак с цип.Къса дръжка за лесно зах..
28.90лв. 46.90лв.
Виж детайли
Ежедневна дамска раница, изработена от еко кожа в черен цвят.Моделът разполага с четири отделни джоба с различна големина, всеки един със закопчаване с цип.Къса дръжка.Дълги текстилни презрамки с регулираща дължина.Височина- 29 см.Дължина дъно- 27 см.Ширина дъно-12 см.Madicollection..
28.90лв. 36.90лв.
Виж детайли
Компактна дамска раница, изработена от висок клас еко кожа с актуален десен.Моделът разполага с голямо, просторно отделение, закопчаващо се с цип.Малък външен джоб с цип в предната част.Къса дръжка за лесно захващане.Дълги текстилни дръжки с регулираща дължина.Височина- 30 см.Дължина дъно- 26 см.Шир..
34.90лв. 49.90лв.
Виж детайли
Показва 1 до 12 от 101 (9 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Към Политиката за поверителност