Меню
Вашата количка

Естествена кожа

Естествена кожа

Дамска раница чанта естествена кожа код 1618 Дамска раница чанта естествена кожа код 1618
Ново -36 %
Дамска чанта раница, изработена от естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с едно голямо, просторно отделение, закопчаващо се с цип.Малко вътрешно джобче с цип в задната част.Три броя джобове с цип в предната част на чантата.Заден външен джоб с цип.Дълга, кожена дръжка с регулираща дължина и&..
31.90лв. 49.90лв.
Виж детайли
Ежедневна дамска чанта-раница изработена от висок клас естествена кожа на парчета.Декориращи елементи в сребрист цвят.Моделът разполага с голямо отделение, закопчаващо се с цип.Един брой малък джоб в него, в задната част , с цип.Едно голямо отделение в предната външна част на чантата , закопчаващо с..
49.90лв. 72.90лв.
Виж детайли
Ежедневна кросбоди дамска чанта, изработена от парчета естествена кожа, в черен цвят.Моделът разполага с едно основно отделение, закопчаващо се с цип и капак с магнитно копчеМалко вътрешно джобче с цип.Преден джоб с цип под капака.Заден джоб с цип.Дълга дръжка с регулираща дължина.Хастар- плат.Височ..
32.90лв. 44.90лв.
Виж детайли
Ежедневна кросбоди дамска чанта в черен цвят, изработена от парчета естествена кожа.Моделът разполага с едно основно отделение, закопчаващо се с цип и капак с магнитно копче.Вътрешно джобче с цип в задната част.Два външни джоба с цип в предната част под капака.Външен джоб с цип в задната част.Дълга ..
32.90лв. 44.90лв.
Виж детайли
Ежедневна кросбоди дамска чанта, изработена от парчета естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с едно основно отделение с цип и капак с магнитно копче.Малко вътрешно джобче с цип в задната част.Два броя външни джобове с цип в предната част под капака.Един брой външен джоб с цип на гърба на ча..
28.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Ежедневна кросбоди дамска чанта, изработена от парчета естествена кожа, в черен цвят.Моделът разполага с едно основно отделение, затварящо се с цип и капак с магнитно копче.Две малки вътрешни джобчета в задната част, едно с цип, едно без закопчаване.Два външни джоба с цип в предната част  на ча..
28.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Малка дамска раница чанта естествена кожа код 1715 3 Малка дамска раница чанта естествена кожа код 1715 3
Ново -28 %
Малка дамска чанта раница, изработена от естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с едно отделение, закопчаващо се с цип.Два броя джобове с цип в предната част на чантата.Заден външен джоб с цип.Дълга, кожена дръжка с регулираща дължина и  цип, чрез който се разделя на две, което дава въз..
28.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Малка ежедневна кросбоди дамска чанта, изработена от парчета естествена кожа, в черен цвят.Моделът разполага с едно основно отделение, закопчаващо се с цип и капак с магнитно копчеМалко вътрешно джобче с цип.Преден джоб с цип под капака.Заден джоб с цип.Дълга дръжка с регулираща дължина.Хастар- плат..
28.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Спортна дамска чанта през рамо естествена кожа код 1714 L Спортна дамска чанта през рамо естествена кожа код 1714 L
Ново -23 %
Спортна дамска чанта през рамо, изработена от естествена кожа в черен цвят.Моделът е с асиметричен дизайн.Разполага с четири отделения, всяко със закопчаване с цип.Едно основно, две разполажени в предната част и един джоб в задната част на чантата.Дълга текстилна дръжка с регулираща дължина.Височина..
26.90лв. 34.90лв.
Виж детайли
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Към Политиката за поверителност