Меню
Вашата количка

Клинове и панталони

Сигурни сме, че ще откриете на-подходящия клин или панталон при нас...

Екстравагантен дамски панталон с колан в черен цвят.Моделът е с прихлупващ, ефект, джобове и декоративен цип.Талия на ластик.Материя: Памук, еластан, трикоMadicollection..
38.00лв.
Виж детайли
Дамски  клин с висока талия в черен цвят.Моделът е изработен от еластична материя с блясък.Талия с широк колан, който пасва идеално по тялото и създава удобство и комфорт.Дължина до глезена.Отлично допълнение, както към ежедневната, така и към по- елегантна визия!Размери: S, M, L, XLМатерия: По..
25.00лв.
Виж детайли
Дамски  клин с висока талия в цвят бордо.Моделът е изработен от еластична материя с блясък.Талия с широк колан, който пасва идеално по тялото и създава удобство и комфорт.Дължина до глезена.Отлично допълнение, както към ежедневната, така и към по- елегантна визия!Размери: S, M, L, XLМатерия: По..
25.00лв.
Виж детайли
Дамски  клин с висока талия в маслено зелен цвят.Моделът е изработен от еластична материя с блясък.Талия с широк колан, който пасва идеално по тялото и създава удобство и комфорт.Дължина до глезена.Отлично допълнение, както към ежедневната, така и към по- елегантна визия!Размери: S, M, L, XLМат..
25.00лв.
Виж детайли
Дамски  клин с висока талия в черен цвят.Моделът е изработен от еластична памучна материя - рипс.Талия с широк колан, който пасва идеално по тялото и създава удобство и комфорт.Дължина до глезена.Отлично допълнение към ежедневната визия!Размери: S, M, L, XLМатерия: ПолиамидMadicollection..
25.00лв.
Виж детайли
Дамски  клин с висока талия в тъмно сив цвят.Моделът е изработен от еластична памучна материя - рипс.Талия с широк колан, който пасва идеално по тялото и създава удобство и комфорт.Дължина до глезена.Отлично допълнение към ежедневната визия!Размери: S, M, L, XLМатерия: ПолиамидMadicollection..
25.00лв.
Виж детайли
Дамски кожен клин с висока талия Дамски кожен клин с висока талия
Продадено
Дамски кожен клин с висока талия.Моделът е изработен от плътна текстилна кожа.Талия с широк колан, който пасва идеално по тялото и създава удобство и комфорт.Дължина до глезена.Размери: S, M, L, XLМатерия: Текстилна кожа с еластанMadicollection..
25.00лв.
Виж детайли
Дамски кожен клин с висока талия red Дамски кожен клин с висока талия red
Продадено
Дамски кожен клин с висока талия.Моделът е изработен от плътна текстилна кожа в червен цвят.Талия с широк колан, който пасва идеално по тялото и създава удобство и комфорт.Дължина до глезена.Размери: S, M, L, XLМатерия: Текстилна кожа с еластанMadicollection..
25.00лв.
Виж детайли
Ежедневен дамски панталон от текстилна кожа.Моделът е със свободна линия и джобове.Талия и маншет на ластик.Отличен избор за тренди модна визия!Материя: Текстилна кожа с еластанMadicollection..
34.90лв.
Виж детайли
Дамски панталон с висока талия в цветен десен.Моделът е със свободна линия, джобове.Талия на ластик.Материя: Полиамид, еластанMadicollection..
38.00лв.
Виж детайли
Дамски трикотажен панталон с кожа и цип в черен цвят.Моделът е изработен в комбинация от трикотажен плат и еко кожа.Декориран е с метален цип и лента сатен.Талия на ластик.Размери: S-M, L-XL, XXLМатерия: Памук с еластан, полиестер, еко кожаMadicollection..
32.00лв.
Виж детайли
Дамски трикотажен панталон с кожа и цип в зелен цвят.Моделът е изработен в комбинация от трикотажен плат и текстилна  кожа.Декориран е с метален цип и лента сатен.Талия на ластик.Размери: S-M, L-XL, XXLМатерия: Памук с еластан, полиестер, текстилна кожаMadicollection..
32.00лв.
Виж детайли
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Към Политиката за поверителност