Меню
Вашата количка

Естествена кожа

Естествена кожа 4

Мъжки портфейл естествена кожа код 158 1 Мъжки портфейл естествена кожа код 158 1
Ново -18 %
Мъжки портфейл, изработен от висок клас естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с две прегради за банкноти, много отделения за карти и документи разположени в две нива.Предлага се в луксозна картонена кутия, което го прави отличен избор за подарък!Височина- 10 см.Дължина- 12 см.Madicollection..
32.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Мъжки портфейл изработено от висок клас естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с две прегради за банкноти.Вътрешна част- един джоб с цип.Един джоб с капак и закопчаване тик-так копче,подходящ за монети.Много отделения за документи и карти, разпределени в няколко нива.Височина- 11 см.Дължина-..
29.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Мъжки портфейл изработено от висок клас естествена кожа в тъмно кафяв цвят.Моделът разполага с две прегради за банкноти.Вътрешна част- един джоб с цип.Един джоб с капак и закопчаване тик-так копче,подходящ за монети.Много отделения за документи и карти, разпределени в няколко нива.Височина- 11 см.Дъ..
29.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Мъжки портфейл изработено от висок клас естествена кожа в кафяв цвят.Моделът разполага с две прегради за банкноти.Вътрешна част- един джоб с цип.Един джоб с капак и закопчаване тик-так копче,подходящ за монети.Много отделения за документи и карти, разпределени в няколко нива.Височина- 11 см.Дължина-..
29.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Мъжки портфейл изработено от висок клас естествена кожа в тъмно син цвят.Моделът разполага с две прегради за банкноти.Вътрешна част- един джоб с цип.Един джоб с капак и закопчаване тик-так копче,подходящ за монети.Много отделения за документи и карти, разпределени в няколко нива.Височина- 11 см.Дълж..
29.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Мъжки портфейл изработено от висок клас естествена кожа в цвят бордо.Моделът разполага с две прегради за банкноти.Вътрешна част- един джоб с цип.Един джоб с капак и закопчаване тик-так копче,подходящ за монети.Много отделения за документи и карти, разпределени в няколко нива.Височина- 11 см.Дължина-..
29.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Мъжки портфейл изработено от висок клас естествена кожа в  комбинация черен и червен цвят.Моделът разполага с две прегради за банкноти.Вътрешна част- един джоб с цип.Един джоб с капак и закопчаване тик-так копче,подходящ за монети.Много отделения за документи и карти, разпределени в няколко нив..
29.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Мъжки портфейл изработен от висок клас естествена кожа в комбинация от черен и кафяв цвят.Моделът разполага с две прегради за банкноти.Вътрешна част- един джоб с цип.Един джоб с капак и закопчаване тик-так копче,подходящ за монети.Много отделения за документи и карти, разпределени в няколко нива.Вис..
29.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Мъжки портфейл изработено от висок клас естествена кожа, в комбинация черен и сив цвят.Моделът разполага с две прегради за банкноти.Вътрешна част- един джоб с цип.Един джоб с капак и закопчаване тик-так копче,подходящ за монети.Много отделения за документи и карти, разпределени в няколко нива.Височи..
29.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Мъжки портфейл естествена кожа код 168 1 Мъжки портфейл естествена кожа код 168 1
Ново -18 %
Мъжки портфейл, изработен от висок клас естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с две прегради за банкноти, много отделения за карти и документи разположени в две нива.Предлага се в луксозна картонена кутия, което го прави отличен избор за подарък!Височина- 12 см.Дължина- 10.5 см.Madicollecti..
32.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Мъжки портфейл, изработен от висок клас естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с голяма, дълбока преграда за банкноти, много отделения за карти и документи.Малко джобче с капак и копче, подходящо за монети.Предлага се в луксозна картонена кутия, което го прави отличен избор за подарък!Височи..
32.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Мъжко портмоне изработено от висок клас естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с две прегради за банкноти.Вътрешна част- един джоб с цип, много отделения за документи и карти, разпределени в няколко нива.Закопчаване на портфейла- кожена лента с тик-так копче.Височина- 9 см.Дължина- 11.5 см.Ш..
29.90лв. 39.90лв.
Виж детайли
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Към Политиката за поверителност