Меню
Вашата количка

Естествена кожа

Естествена кожа

Дамски кожен портфейл с отделение за телефон и дръжка код 21256 black Дамски кожен портфейл с отделение за телефон и дръжка код 21256 black
Ново -12 %
Стилен, голям дамски портфейл, изработен от висок клас естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с едно основно, просторно отделение, разделено на две самостоятелни отделения от преграда с цип.Две допълнителни отделения за банкноти и много прегради за карти и документи.Закопчаване с цип в горна..
42.90лв. 48.90лв.
Виж детайли
Дамски кожен портфейл с отделение за телефон и дръжка код 21256 red Дамски кожен портфейл с отделение за телефон и дръжка код 21256 red
Ново -12 %
Стилен, голям дамски портфейл, изработен от висок клас естествена кожа в червен цвят.Моделът разполага с едно основно, просторно отделение, разделено на две самостоятелни отделения от преграда с цип.Две допълнителни отделения за банкноти и много прегради за карти и документи.Закопчаване с цип в горн..
42.90лв. 48.90лв.
Виж детайли
Дамско портмоне естествена кожа  код 9929 black Дамско портмоне естествена кожа  код 9929 black
Ново -16 %
Практично и стилно дамско портмоне, изработено от висок клас естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с едно отделение за банкноти.Един джоб с цип за монети и много прегради за карти или документи.Закопчаване капак със скрит магнит.Външен джоб с цип в задната част на портмонето.Моделът се пред..
36.90лв. 43.90лв.
Виж детайли
Дамско портмоне естествена кожа код 9929 red Дамско портмоне естествена кожа код 9929 red
Ново -16 %
Практично и стилно дамско портмоне, изработено от висок клас естествена кожа в червен цвят.Моделът разполага с едно отделение за банкноти.Един джоб с цип за монети и много прегради за карти или документи.Закопчаване капак със скрит магнит.Външен джоб с цип в задната част на портмонето.Моделът се пре..
36.90лв. 43.90лв.
Виж детайли
Дамско портмоне, изработено от висок клас естествена кожа в червен цвят.Моделът разполага с пет основни отделения, две от които се затварят с цип.Много прегради за карти и документи.Закопчаване на портмонето- капак с копче.Допълнителни прегради за карти или документи под капака.Външен заден джоб без..
36.90лв. 49.90лв.
Виж детайли
Дамско портмоне, изработено от висок клас естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с пет основни отделения, две от които се затварят с цип.Много прегради за карти и документи.Закопчаване на портмонето- капак с копче.Допълнителни прегради за карти или документи под капака.Външен заден джоб без ..
36.90лв. 49.90лв.
Виж детайли
Дамско портмоне, изработено от висок клас естествена кожа в черен цвят.Моделът разполага с пет основни отделения, едно от които, затварящо се с цип.Много прегради за карти и документи.Закопчаване на портмонето- капак с копче.Един джоб с цип под капака и допълнителни прегради за карти или документи.В..
32.90лв. 40.90лв.
Виж детайли
Дамско портмоне, изработено от висок клас естествена кожа в червен цвят.Моделът разполага с пет основни отделения, едно от които, затварящо се с цип.Много прегради за карти и документи.Закопчаване на портмонето- капак с копче.Един джоб с цип под капака и допълнителни прегради за карти или докупенти...
32.90лв. 40.90лв.
Виж детайли
Стилно дамско портмоне от естествена кожа код 05142 black Стилно дамско портмоне от естествена кожа код 05142 black
Ново -14 %
Стилно дамско портмоне, изработено от висок клас естествена кожа в черен цвят.Перфектен избор за подарък!Моделът разполага с четири основни отделения, едно от които, затварящо се с метален клипс, то се състои от две самостоятелни отделения.Много прегради за карти и документи.Закопчаване на портмонет..
41.90лв. 48.90лв.
Виж детайли
Стилно дамско портмоне от естествена кожа код 05142 red Стилно дамско портмоне от естествена кожа код 05142 red
Ново -14 %
Стилно дамско портмоне, изработено от висок клас естествена кожа в червен цвят.Перфектен избор за подарък!Моделът разполага с четири основни отделения, едно от които, затварящо се с метален клипс, то се състои от две самостоятелни отделения.Много прегради за карти и документи.Закопчаване на портмоне..
41.90лв. 48.90лв.
Виж детайли
Стилно дамско портмоне от естествена кожа код 05142A black red Стилно дамско портмоне от естествена кожа код 05142A black red
Ново -14 %
Стилно дамско портмоне, изработено от висок клас естествена кожа в комбинация от черен и червен цвят.Перфектен избор за подарък!Моделът разполага с четири основни отделения, едно от които, затварящо се с метален клипс, то се състои от две самостоятелни отделения.Много прегради за карти и документи.З..
41.90лв. 48.90лв.
Виж детайли
Стилно дамско портмоне от естествена кожа код 23A-256 black Стилно дамско портмоне от естествена кожа код 23A-256 black
Ново -14 %
Стилно дамско портмоне, изработено от висок клас естествена кожа в черен цвят.Перфектен избор за подарък!Моделът разполага с пет основни отделения, едно от които,се затваря с цип. Един джоб с цип.Много прегради за карти и документи.Закопчаване на портмонето- капак с клипс.Един джоб с цип под ка..
41.90лв. 48.90лв.
Виж детайли
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Към Политиката за поверителност